12 квітня 2013 року в рамках І Міжнародної науково-практичної конференції «Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки- як засоби різнопланової профілактики захворювань» пройшли науково-практичні семінари

12.04.2013 Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки_1«Розробка, стандартизація, юридичні аспекти реєстрації дієтичних добавок»

12.04.2013 Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки_2«Пошук нових джерел рослинної сировини для створення функціональних харчових продуктів, дієтичних добавок»

«Медичні аспекти нутріціології»

12.04.2013 Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки_4«Питання професійної підготовки фахівців спеціальності 7.110202- «Технологія парфумерно-косметичних засобів»