05 червня 2023 р. відбувся психологічний тренінг  «ТИ ЯК?» щодо питань ментального здоров‘я університетської спільноти

Ментальне здоров’я НФаУ : «ТИ ЯК?»
 (за програмою Олени Зеленської)
 
05 червня 2023 р. , за  ініціативи ректора НФаУ, професора Алли КОТВІЦЬКОЇ, відбувся психологічний тренінг  щодо питань ментального здоров‘я університетської спільноти.

 
Програма «ТИ ЯК?» активно шириться Україною й НФаУ долучився до психологічної підтримки як викладачів та співробітників, так і студентів. 
 
Мета цієї програми – допомогти українцям знайти джерело сили, внутрішнє усвідомлення себе.  
 
УНІВЕРСИТЕТ – НАШЕ МІСЦЕ СИЛИ! Саме тут ми отримуємо підтримку та потужні комунікації, в університеті колеги стають друзями, а студенти – колегами, а  любов до університету передається як генетичний код. 
Тренінг розпочався з позитиву та відзначення внеску у розбудову Студентоцентричного простору НФаУ директора Студмістечка університету Валентина КАЛАЙЧЕВА. 
 
Також привітали студента 3 курсу факультету медико-фармацевтичних технологій Єгора ЧУФИЦЬКОГО з обранням до Експертної ради студентства ЗВО Комітету ВР України з питань освіти, науки та інновацій. 
У цей складний час так важливо почути те заповітне: ЯК ТИ?  Тому у теплому колі університетської спільноти відбулося обговорення важливих психологічних проблем сьогодення.
 
На тренінгу було представлено практичні поради та лайфхаки як справитися зі стресом. Також було проведено анкетування присутніх, де кожний зміг висловити свої думки стосовно свого місця у НФаУ. 
Всі, кому необхідна психологічна підтримка та допомога – завжди можуть звертатися до психолога НФаУ Любові Володимирівни Пляки (050) 643 82 72
або за адресою: вул. Пушкінська, 53, каб. 416.
 
Print Friendly, PDF & Email