01 березня 2021 р. НФаУ отримав сертифікати Міжнародної організації із сертифікації на відповідність вимогам стандартів ISO 14001:2015 та ISO 50001:2018

01 березня НФаУ отримав сертифікати Міжнародної організації із сертифікації (ISO) на відповідність вимогам стандартів ISO 14001:2015 та ISO 50001:2018, які підтверджують дію в університеті екологічного та енергетичного менеджменту.

Упровадження зазначених стандартів – одна з ключових стратегічних цілей університету, задекларована ректором НФаУ, професором Аллою КОТВІЦЬКОЮ.

Сертифікація відбулася у двох системах: DQS (Німеччина) та «МЦЯ ТОВ «ПРИРОСТ» (Україна), які є світовими лідерами з сертифікації ISO.

Зазначимо, що з 2015 року в НФаУ запроваджено стандарт ISO 9001: 2015 «Системи управління якістю», який щорічно, протягом шести років, підтверджується наглядовими та ресертифікаційними аудитами.

На теперішній час в університеті одночасно діє три стандарти ISO (системи управління якістю, еко- та енергоменеджменту), а сама система набула статусу Інтегрована система управління (ІСУ НФаУ).

Впровадження та сертифікація ІСУ є для колективу НФаУ підґрунтям і заохоченням до подальшого вдосконалення управлінських, основних та допоміжних процесів. Така система функціонує у відповідності до стратегії сталого розвитку та впливає на підвищення якості освіти й довіри до НФаУ з боку стейкхолдерів.

Щиро вітаємо колектив Національного фармацевтичного університету із досягненням поставленої мети та підтвердженням високого рівня дії міжнародних стандартів!

Print Friendly, PDF & Email