23 червня 2023 р. здобувачі вищої освіти, що навчаються на освітній програмі «Технології фармацевтичних препаратів» відвідали фармацевтичне підприємство АТ «Фармак»

ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО

Освітній процес, це не тільки навчання в аудиторіях та практика, це ще і цікаві екскурсії, які можуть допомогти здобувачу розширити свої знання та навички, підвищити свою професійну майстерність.

Одним із провідних стейкхолдерів для здобувачів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» є АТ«Фармак» – лідер сучасної фармацевтичної галузі. На минулому тижні нашим викладачам та здобувачам пощастило ще раз відвідати виробничі ділянки АТ «Фармак», ознайомитися із структурою управління, побачити лабораторії фармацевтичної розробки та аналізу лікарських засобів.
 
Приємно, що цього разу, разом із співробітниками кафедри технологій фармацевтичних препаратів (доц. Січкар Антоніна, доц. Манський Олександр) та здобувачами ОП «Технології фармацевтичних препаратів» екскурсію відвідали і здобувачі з фахового коледжу НФаУ, які навчаються на ОПП «Виробництво фармацевтичних препаратів».
 
Ступеневість освіти, залученість здобувачів і співробітників фахового коледжу НФаУ та Університету у спільних проектах дозволяє нам бути впевненими у високій фаховій компетентності наших випускників!!!
А компаній АТ Фармак – велике “ДЯКУЄМО”!!! Подовжуємо співпрацювати!!! Ми з Вами найкращі 😉!
 
 
Print Friendly, PDF & Email