11 жовтня 2023 р. в рамках стипендіального освітньо-кар’єрного проєкту «PharmaStart» відбулася зустріч з представником компанії «Фармастор» Ганною Княжаською, кураторкою проєкту по роботі з навчальними закладами

Стипендіальний проєкт Національного фармацевтичного університету 

11 жовтня 2023 р. у Національному фармацевтичному університеті в рамках стипендіального освітньо-кар’єрного проєкту «PharmaStart» відбулася зустріч з представником компанії “Фармастор” Ганною Княжаською, кураторкою проєкту по роботі з навчальними закладами.

Зустріч проходила за участі проректора закладу вищої освіти з науково-педагогічної роботи професора Інни Владимирової, декана фармацевтичного факультету професора Миколи Голіка та декана факультету фармацевтичних технологій та менеджменту доцента Наталії Живори. На зустрічі були присутні здобувачі вищої освіти спеціальності 226 Фармація, промислова фармація освітніх програм «Фармація», «Технології фармацевтичних препаратів», які є кандидатами для участі у даному проєкті. 

Під час заходу здобувачі вищої освіти отримали можливість дізнатися більше про історію компанії, її місію, цінності та діяльність в сфері фармацевтики, а також про стажування та розвитку кар’єри в компанії “Фармастор”.

У рамках проєкту, Ганна Княжанська зі здобувачами планує провести індивідуальні співбесіди, за результатами яких компанія “Фармастор” призначить 10 стипендій для здобувачів.

Бажаємо успіху нашим здобувачам! Чекаємо на результати! Дякуємо за співпрацю!

 

Print Friendly, PDF & Email