29 травня 2024 р. відбувся науково-практичний семінар «ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ – ЗАПОРУКА ЗДОРОВОГО І АКТИВНОГО ЖИТТЯ» до Всесвітнього Дня здорового травлення

Науково-практичний семінар «ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ – ЗАПОРУКА

ЗДОРОВОГО І АКТИВНОГО ЖИТТЯ» до Всесвітнього Дня здорового травлення

29 травня 2024 р. було проведено науково-практичний семінар «ЗБАЛАНСОВАНЕ ХАРЧУВАННЯ – ЗАПОРУКА ЗДОРОВОГО І АКТИВНОГО ЖИТТЯ» до Всесвітнього Дня здорового травлення.

До заходу долучились професорсько-педагогічний склад університету, здобувачі вищої освіти та представники практичної фармації.

Семінар розпочався з вітального слова проректора ЗВО з НПР професора Інни Владимирової, у якому було окреслено важливі аспекти фокусу уваги суспільства до проблем травлення, поширеності гастроентерологічних захворювань та важливості дотримання здорового способу життя.

На семінарі були представлені 5 доповідей, обговорювались тематики: сольовий склад раціону та вплив на здоров’я та на дію лікарських препаратів; зв’язок стану імунітету та особливостей харчування; аспекти застосування дієтичних добавок; принципи раціонального харчування та психологічні особливості харчової поведінки.

Доповідачами на заході були:

Семінар завершився науковою дискусією, підведення підсумків та словами подяки учасникам за участь та цікаві доповіді!