Директор – шеф-кухар, в.о. директора Світличний Сергій Вікторович
Співробітники:
Резнік Вікторія Олексіївна – завідувач виробництвом
Е-mail: hk@nuph.edu.ua
Ключові принципи діяльності харчувального комплексу НФаУ:
якість, обслуговування, чистота, доступність.
Кафе харчувального комплексу університету – соціально–орієнтовані заклади. Вартість страв включає в себе тільки собівартість використаних продуктів. Інші витрати з утримання харчувального комплексу бере на себе університет.
У складі харчувального комплексу НФаУ:
- 4 кафе-їдальні в кожному навчальному корпусі університету;
- Їдальня у гуртожитках № 3 та № 4.
Загальна кількість посадкових місць – 700. Кафе оснащені новим обладнанням, мають сучасні інтер’єри, мають широкий асортимент страв.
- 6 салатів;
- 2-3 перших страви;
- 10 других страв;
- дієтичні страви;
- напої, десерти, випічку.