Харчувальний комплекс


Директор – шеф-кухар, в.о. директора Світличний Сергій Вікторович

Співробітники:

Резнік Вікторія Олексіївна – завідувач виробництвом


Е-mail:  hk@nuph.edu.ua 

Тел.:  (057) 737-14-55


Ключові принципи діяльності харчувального комплексу НФаУ:

якість, обслуговування, чистота, доступність.

Харчувальний комплексКафе харчувального комплексу університету – соціально–орієнтовані заклади. Вартість страв включає в себе тільки собівартість використаних продуктів. Інші витрати з утримання харчувального комплексу бере на себе університет.

У складі харчувального комплексу НФаУ:

  • 4 кафе-їдальні в кожному навчальному корпусі університету;
  • Їдальня у гуртожитках № 3 та № 4.

Загальна кількість посадкових місць – 700. Кафе оснащені новим обладнанням, мають сучасні інтер’єри, мають широкий асортимент страв.

Харчувальний комплексМеню щоденно містять:Харчувальний комплекс

  • 6 салатів;
  • 2-3 перших страви;
  • 10 других страв;
  • дієтичні страви;
  • напої, десерти, випічку.
Print Friendly, PDF & Email