Харчувальний комплекс

Положення про харчувальний комплекс 

Історія створення харчувального комплексу

 

    hk@nuph.edu.ua 

     057 737 14 55

 

Ключові принципи діяльності харчувального комплексу НФаУ: якість, обслуговування, чистота, доступність.

 

 Меню на сьогодні

 

Кафе харчувального комплексу університету – соціально–орієнтовані заклади. Вартість страв включає в себе тільки собівартість використаних продуктів. Інші витрати з утримання харчувального комплексу бере на себе університет. 

У складі харчувального комплексу НФаУ:

  • 4 кафе-їдальні в кожному навчальному корпусі університету;
  • Їдальня у гуртожитках № 3 та № 4.

Загальна кількість посадкових місць – 700. Кафе оснащені новим обладнанням, мають сучасні інтер’єри, мають широкий асортимент страв. 

Меню щоденно містять:

  • 6 салатів;
  • 2-3 перших страви;
  • 10 других страв;
  • дієтичні страви;
  • напої, десерти, випічку.

 

image_pdfimage_print