Харчувальний комплекс

Положення про харчувальний комплекс 

Історія створення харчувального комплексу

Ключові принципи діяльності харчувального комплексу НФаУ: якість, обслуговування, чистота, доступність.

Меню на сьогодні

Кафе харчувального комплексу університету – соціально–орієнтовані заклади. Вартість страв включає в себе тільки собівартість використаних продуктів. Інші витрати з утримання харчувального комплексу бере на себе університет.

У складі харчувального комплексу НФаУ:

  • 4 кафе-їдальні в кожному навчальному корпусі університету;
  • Їдальня у гуртожитках №3 й 4.

Загальна кількість посадкових місць – 700.

Кафе оснащені новим обладнанням, мають сучасні інтер’єри, мають широкий асортимент страв. Меню щоденно містять:

Изображение 217

  • 6 салатів;
  • 2-3 перших страви;
  • 10 других страв;
  • дієтичні страви;
  • напої, десерти, випічку.