Співробітники НФаУ прийняли участь у проекті «Підтримка співпраці між Опольським університетом та українськими університетами в рамках Альянсу FORTHEM»

Міжнародна академічна мобільність
Співробітники нашого університету:

з 19 червня 2023 р. розпочали роботу за проектом «Підтримка співпраці між Опольським університетом та українськими університетами в рамках Альянсу FORTHEM» (“Wsparcie współpracy Uniwersytetu Opolskiego z uczelniami ukraińskimi w ramach sojuszu FORTHEM”) у Опольському Університеті (м. Ополе, Польща), який фінансується в рамках міжнародної програми «Солідарні з Україною – Європейські Університети Національної Агенції Академічних Обмінів».

Засновниками альянсу FORTHEM є університети дев’ять країн Європейського Союзу, які пропонують широкі можливості для здобувачів, викладачів та менеджменту навчальних закладів.
Під час проведених заходів було презентовано наш Університет для колег з Польщі, Італії, Латвії, Франції, Румунії, Фінляндії.

В дискусійних обговореннях було цікаво почути про досягнення українських та закордонних навчальних закладів у питаннях академічного обміну за програмою альянсу FORTHEM.
Продовжуємо працювати – попереду ще багато заходів, що допоможуть у подальшому розширити можливості закордонного стажування та академічної мобільності наших здобувачів та співробітників.
І результати вже є !!!

Під час презентації нашого університету, згадали тих, хто вже ніколи не зможе прийняти участь у закордонному відрядженні – наших здобувачів, викладачів, випускників, що загинули від рук агресора…

Закордонні відрядження в наш час – дуже складна та відповідальна справа, тому вдячні ректору НФаУ проф. Котвіцькій Алла, проректору з НПР проф. Владимировій Інні та завідувачці НДЧ НФаУ Григорів Галині за допомогу і підтримку співробітників Університету при оформленні всіх необхідних документів.

 

Print Friendly, PDF & Email