17 січня 2024 р. проведено науково-практичний семінар «Молоді дослідники та винахідники: перші кроки у науці» до Дня дітей-винахідників

Науково-практичний семінар до Дня дітей-винахідників

17 січня 2024 року Радою молодих вчених та Студентським науковим товариством НФаУ за підтримки проректора ЗВО з науково-педагогічної роботи Інни ВЛАДИМИРОВОЇ проведено науково-практичний семінар «Молоді дослідники та винахідники: перші кроки у науці» до Дня дітей-винахідників.

Співорганізаторами заходу виступили КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та КЗ «Харківська обласна мала академія наук Харківської обласної ради».

Учасники семінару отримали вітання від:

  • Алли КОТВІЦЬКОЇ, в.о. ректора Національного фармацевтичного університету
  • Вікторії ЛУНІНОЇ, директора КЗ «Харківська обласна мала академія наук Харківської обласної ради»
  • Любові ПОКРОЄВОЇ, ректора КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Молодих науковців та їх керівників також привітали представники Студентського наукового товариства НФаУ – голова СНТ Олена Мала та члени СНТ Марія Яременко, Марія Литвинова, Анастасія Рижук та Марія Петренко, які підготували інформаційне відео до Дня дітей-винахідників.

Учасників семінару ознайомив із освітніми програмами університету Олег КРИСЬКІВ, відповідальний секретар приймальної комісії НФаУ.

Проректор ЗВО з науково-педагогічної роботи Інна Владимирова представила учасників заходу. У семінарі взяли участь понад 80 представників з 25 закладів середньої освіти. Учнями 7-11 класів було презентовано 26 наукових доповідей.

Учасники семінару, які виступили з доповідями отримали подарунки від партнера Національного фармацевтичного університету – фармацевтичної компанії «ANANTA MEDICARE» – Книга «Українські науковці та винахідники. Розповіді для дітей». Висловлюємо подяку Рані Бриджендрі, комерційному директору фармацевтичної компанії «ANANTA MEDICARE».

Усі учасники отримали сертифікати.

Вітаємо з Днем дітей-винахідників!

Бажаємо нескінченної досконалості і майстерності, унікальних ідей і проєктів, неймовірних винаходів і розробок, великих успіхів і перемог, гідних досягнень і нагород!

Висловлюємо безмежну вдячність Збройним Силам України!

Презентація

Відео до Дня дітей-винахідників.mov

 

Print Friendly, PDF & Email